مشخصات فنی ریلمی 11 پرو پلاس
نام گوشی | ریلمی 11 پرو پلاس |
نمایشگر | ۶.۷ اینچی امولد با رزولوشن فول اچدی پلاس و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی |
چیپست | مدیاتک Dimensity 7050 |
حافظه رم | ۸ یا ۱۲ گیگابایت |
حافظه داخلی | ۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت |
سیستمعامل | اندروید ۱۳ با پوسته اختصاصی Realme UI 4.0 |
دوربین اصلی | سهگانه شامل عریض ۲۰۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوقعریض ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی |
دوربین سلفی | ۳۲ مگاپیکسلی |
باتری | ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی |
فناوری شارژ | سیمی ۱۰۰ وات |
وزن | ۱۸۳ یا ۱۸۹ گرم بسته به جنس بدنه |
بدنه | قاب پشتی چرم گیاهی یا پلاستیک / فریم پلاستیکی |
قابلیتهای جانبی | مجهز به اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و پشتیبانی از شبکه 5G |
قیمت | مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی حدود ۱۶ میلیون تومان |
طراحی و کیفیت ساخت
ریلمی یکی از معدود شرکتهای تولیدکننده موبایل است که تمرکز ویژهای در طراحی محصولاتش دارد. ریلمی 11 پرو پلاس نیز از آن دسته گوشیهای این زیرمجموعه اوپو با طراحی ویژه بهشمار میرود. چینیها این گوشی را در سه رنگ مشکی، سبز و بژ روانه بازار کردهاند. دیجیاتو نیز رنگ بژ ریلمی ۱۱ پرو پلاس را زیر ذرهبین بررسی قرار داده است.
در همان نگاه اول به ریلمی 11 پرو پلاس میتوان متوجه ظاهر شیک و زیبای آن شد. در رده قیمتی حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان کمتر گوشی هوشمندی را پیدا میکنید که چنین طراحی شکیلی داشته باشد.
قاب پشتی ریلمی 11 پرو پلاس از ماژول دوربین حلقهای غولپیکر و لوگوی ریلمی میزبانی میکند. درنهایت اما چیزی که ظاهر این گوشی را جذابتر میکند، جزئیات ریز و درشت طراحی آن است. حلقه طلایی دور دوربین اصلی دستگاه و نوار سفید-طلایی دوخته شده روی قاب چرم گیاهی این گوشی، دو مورد از جزئیات کمنظیر در طراحی این میانرده ریلمی هستند.
البته طراحی ریلمی 11 پرو پلاس بینقص نیست و ایراداتی به اندازه ماژول دوربین آن وارد است. ریلمی ماژول دوربین این گوشی را آنقدر بزرگ طراحی کرده که امکان دارد روزانه بارها و بارها دستتان روی آن برود و لک چربی را به خود جذب کند. از طرف دیگر این موضوع امکان آسیب دیدن ماژول دوربین بر اثر ضربه را نیز قوت میبخشد. درنهایت اما ظاهر خاص ریلمی ١١ پرو پلاس در این رده قیمتی میتواند برای تعداد قابلتوجهی از کاربران جذاب باشد.
لبههای شاسی ریلمی ١١ پرو پلاس خمیده هستند و این المان تأثیر زیادی در خوشدستتر شدن میانرده پریمیوم چینیها دارد. فریم براق این نماینده ریلمی در مدل تحت بررسی دیجیاتو به رنگ طلایی بوده و براق است. ظاهراً زیرمجموعه اوپو همچنان علاقهای پیرامون بهکارگیری فریم فلزی در گوشیهای میانردهاش ندارد و همین باعث شده تا در ریلمی ١١ پرو پلاس شاهد حضور فریم پلاستیکی باشیم.
فریم میانی این دستگاه موارد مورد انتظار یعنی دکمه پاور و کلیدهای ولوم، پورت USB-C، میکروفونها، جایگاه سیمکارت و بلندگوی دوکاناله برای پخش صدای استریو را در خود جا داده است. کلیدهای فیزیکی ریلمی 11 پرو پلاس عملکرد خوبی دارند و بهنرمی فشرده میشوند، اما کمی لق هستند. بهدلیل براق بودن فریم پلاستیکی دستگاه نیز امکان ایجاد خطوخش در آن محتمل است.
مجموعه بلندگوی استریوی ریلمی 11 پرو پلاس شامل دو خروجی میشود که یکی از آنها زیر دستگاه و دیگری بالای آن جا خوش کردهاند. براساس تستهای دیجیاتو، صدای بلندگوی پایین دستگاه بلندتر از بلندگوی بالای آن است؛ اما این اتفاق تعادل صدای استریو را بههم نخواهد زد. پخش موزیک روی این بلندگو نتیجه قابلقبولی دارد. بیس مناسب، تفکیک نسبتاً دقیق صداها و عملکرد خوب در فرکانسهای پایین و بالا برخی از مشخصههای بلندگوی ریلمی ١١ پرو پلاس هستند. بلندی صدا نیز در سطح خوبی قرار دارد.
درنهایت سراغ قاب جلویی این میانرده ۱۶ میلیون تومانی میرویم. ریلمی در طراحی قاب جلویی نیز ظرافت زیادی بهخرج داده تا کار کردن با این گوشی را لذتبخشتر کند. بههمینترتیب شاهد قرارگیری نمایشگر ۶.۷ اینچی با حاشیههای بسیار کم در آن هستیم که بیش از ۹۰ درصد قاب جلویی را بهخود اختصاص داده است. این صفحهنمایش شیشههای کناری نمایشگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس نیز خمیده هستند و این اتفاق احتمال ایجاد خطای لمسی را بیشتر میکند؛ هرچند قابلیت نرمافزاری مختص به این موضوع در تنظیمات دستگاه موجود بوده و در صورت نیاز میتوانید آن را فعال کنید. دوربین سلفی میانرده تازهوارد ریلمی در حفره بالای نمایشگر آن مستقر شده، اما عجیب اینکه با دقت به محل قرارگیری این دوربین میتوان متوجه انحراف بسیار کم آن از مرکز شد. این اتفاق شاید چندان مهم نباشد، اما شاید برای برخی کاربران هم خوشایند جلوه نکند.
برای قفلگشایی ریلمی 11 پرو پلاس دو روش بیومتریک استفاده از حسگر اثر انگشت اپتیکال و یا تشخیص چهره از طریق دوربین سلفی وجود دارد. روش اول بهشما اجازه میدهد تا با قرار دادن انگشتتان روی حسگر قرار گرفته زیر نمایشگر دستگاه، گوشی خود را قفلگشایی کنید. عملکرد این حسگر در شناسایی اثر انگشت کاربر نیز بسیار خوب بوده و در کسری از ثانیه انجام میشود. قابلیتهای حسگر اثر انگشت ریلمی ۱۱ پرو پلاس اما به قفلگشایی دستگاه محدود نشده و در بخش تجربهکاربری دیگر ویژگیهای آن را برایتان بازگو خواهیم کرد. روش دوم یعنی تشخیص چهره نیز سرعت بالایی دارد اما امنیت آن بهمراتب کمتر است.
ریلمی ۱۱ پرو پلاس در دو مدل با قاب پشتی از جنس چرم مصنوعی یا پلاستیک روانه بازار میشود. بنابراین اگر رنگ مشکی را انتخاب کنید قاب پشتی دستگاه پلاستیکی و اگر رنگ سبز یا بژ را انتخاب کنید، جنس قاب پشتی از چرم گیاهی خواهد بود. مدلی که دیجیاتو برای بررسی در اختیار دارد از بدنه چرمی برخوردار است که کیفیت مناسبی هم دارد.
بهکارگیری قاب پشتی از جنس چرم مصنوعی در ریلمی 11 پرو پلاس مزایایی مانند آسیبدیدگی کمتر دستگاه بهدلیل ضربه و کاهش خطوخش در طول زمان را بهارمغان میآورد؛ اما احتمال کثیف شدن آن نیز میتواند تا حدودی آزاردهنده باشد. بنابراین اگر زیاد بیرون میروید یا دستتان عرق میکند، پیشنهاد میکنیم که از قاب محافظ ژلهای موجود در جعبه گوشی استفاده کنید. ریلمی ۱۱ پرو پلاس مجهز به قاب چرمی دارای وزن و ضخامت کمتر و بهترتیب برابر با ۱۸۹ گرم و ۸.۷ میلیمتر است. بنابراین پس از استفاده چند ساعته از این گوشی، احساس خستگی چندانی در دستانتان نخواهید داشت.
ریلمی 11 پرو پلاس کاستی بزرگی در بخش کیفیت ساخت دارد و آنهم چیزی نیست جز عدم بهرهمندی از گواهی IP. بهرهمندی از این استاندارد میتوانست موجب محافظت از دستگاه در برابر نفوذ گردوغبار و آب شود؛ اما نماینده ریلمی از این ویژگی بیبهره مانده است. ایندرحالیست که گوشیهای ارزانتر سامسونگ مانند گلکسی A34 و رقبای همرده مانند موتورولا Edge 40 از این قابلیت برخوردارند.
نمایشگر
ریلمی برای نمایش محتوا بهکاربرانش از پنل امولد ۶.۷ اینچی با رزولوشن +FHD و قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ استفاده کرده که کیفیت رضایتبخشی در این رده قیمتی دارد. پشتیبانی از استاندارد +HDR10 نیز بهشما اجازه پخش ویدیوهای جذاب با روشنایی بسیار بالا را میدهد. فرقی ندارد که فیلم ببینید، بازی کنید یا صرفاً بهانجام کارهای روزمرهتان بپردازید؛ نمایشگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس همهچیز را چشمنواز و جذاب بهنمایش در میآورد. بنابراین پارامترهای مختلف آن یعنی غنا و گستره رنگها بهلطف پشتیبانی از ۱۰۰ درصد گستره رنگی DCI-P3، کنتراست، شارپنس، شفافیت و کمینه روشنایی نمایشگر همگی در وضعیت خوبی در رده قیمتی خود قرار دارند.
ریلمی پروفایلهای رنگی Natural و Vivid را برای سوییچ بین فضاهای رنگی sRGB و DCI-P3 در اختیار کاربران گذاشته که اولی رنگهای واقعگرایانهتر و دومی نیز رنگهای زندهتری را بهنمایش در میآورد. دو پروفایل رنگی دیگر Cinematic و Brilliant نیز در تنظیمات نمایشگر این گوشی قابلدسترسی هستند. زیرمجموعه جوان اوپو اعلام کرده که حداکثر روشنایی ریلمی 11 پرو پلاس به ۹۵۰ نیت میرسد. این رقم کمتر از برخی رقبای همرده است؛ اما همچنان میتوانید محتوای روی نمایشگر را با زحمت نهچندان زیادی زیر تابش مستقیم نور خورشید نیز مشاهده کنید.
پنل نمایشگر ریلمی 11 پرو پلاس از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند تا محتوای پخش شده روی آن کاملاً روان باشد. البته شما از طریق تنظیمات میتوانید حالت Auto Select را هم انتخاب کنید تا خود دستگاه بهصورت هوشمند نرخ رفرش را تنظیم کند. بنابراین در محیط رابط کاربری، حین بازی کردن و وبگردی نرخ رفرش به ۱۲۰ هرتز میرسد و حین پخش ویدیو این عدد به ۶۰ هرتز کاهش مییابد. بهلطف نرخ نمونهبرداری لمسی ۳۶۰ هرتزی در این نمایشگر نیز لمسها بهخوبی شناسایی میشوند و در مواقع خاص مانند بازی کردن مشکلی برای انجام کارها با سرعت عمل بالا نخواهید داشت.
نرمافزار و رابط کاربری
در ابتدا گوشیهای ریلمی با رابط کاربری ColorOS روانه بازار میشدند؛ اما درنهایت این شرکت رابط کاربری اختصاصیاش را توسعه داد تا باوجود شباهتهای زیاد به رابط کاربری گوشیهای اوپو، بتواند المانهای متنوعتری را در گوشیهایش بهکار ببرد. ریلمی ۱۱ پرو پلاس نیز از پوسته Realme UI 4.0 در کنار اندروید ۱۳ بهره میبرد. ریلمی وعده پشتیبانی اساسی دو ساله اندروید را هم برای این گوشی داده تا درنهایت اندروید ۱۵ نیز برای این گوشی منتشر شود. مدت پشتیبانی اساسی ریلمی 11 پرو پلاس چندان زیاد نیست؛ اما اکثر گوشیهای این رده نیز وضعیت مشابهی دارند و تنها میانردههای سامسونگ هستند که بهمدت طولانیتری پشتیبانی میشوند.
از همین ابتدا باید گفت که Realme UI یکی از غنیترین یا بهاصطلاح از پروپیمانترین پوستههای دنیای اندروید است. ریلمی در توسعه این پوسته اختصاصی تلاش کرده تا در کنار طراحی بصری جذاب، با کاربر خود نیز تعامل نزدیکی داشته باشد تا درنهایت تجربه کاربری مناسبی را رقم بزند. اولین ویژگی شاخص Realme UI 4.0، امکانات شخصیسازی گسترده آن هستند.
بههمینترتیب میتوانید بخشهای مختلف این رابط کاربری را بهمیل خود شخصیسازی کنید. صفحات هوم و لاکاسکرین، فونت، آیکونها، تمهای رنگی Material You و حتی پنل Quick Settings و نوتیفیکیشنها همگی کاملاً قابل سفارشیشدن هستند. ریلمی در این پوسته آنقدر دست کاربران را باز گذاشته که میتوانید شدت رنگ مشکی در دارک مود و حتی انیمیشنهای بازگشایی دستگاه با حسگر اثر انگشت را دستخوش تغییر کنید.
زیرمجموعه اوپو جسچرهای لمسی متعددی را نیز در این رابط کاربری تعریف کرده تا با یک اشاره، اپلیکیشنی را باز کنید یا بهصورت همزمان از چند اپ استفاده کنید. با استفاده از Omoji در ریلمی 11 پرو پلاس امکان ساخت اموجی کاراکتر اختصاصی خود را نیز خواهید داشت. این گوشی با Realme UI 4.0 سایر امکانات برای چک کردن اطلاعات بیومتریک از جمله تشخیص ضربان قلب از طریق حسگر اثر انگشت و بررسی زمانبندی خواب را نیز برای کاربران بهارمغان میآورد.
ریلمی در کنار تمرکز روی شخصیسازی و ارائه قابلیتهای مختلف در این پوسته اختصاصی، عملکرد بهینه را هم بهعنوان بخشی از خط مشی خود در اولویت قرار داده است. بنابراین گشتوگذار در Realme UI کاملاً روان و نرم انجام میشود. در اکثر مواقع نیز خبری از لگ یا کندی در کارکرد دستگاه نیست.
عملکرد سختافزاری
مغز متفکر ریلمی ۱۱ پرو پلاس چیپست ۶ نانومتری مدیاتک Dimensity 7050 بوده که درواقع همان Dimensity 1080 با نامی جدید است. این چیپست در گوشیهای ارزانتری نیز بهکار رفته و حتی بهعنوان قلب تپنده نسل پیشین این دستگاه یعنی ریلمی ۱۰ پلاس نیز در نظر گرفته شده بود. تصمیم ریلمی مبنی بر عدم تغییر در این بخش میتواند بهضرر میانرده این شرکت و نماینده آن باشد؛ چراکه رقیب قدرتمندی چون پوکو F5 از چیپ اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ برخوردار شده و عملکرد سختافزاری آن در تراز بالاتری قرار میگیرد.
چیزی که سبب خاص شدن ریلمی 11 پرو پلاس شده، کانفیگ ۱۲ گیگابایتی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی آن بوده که با قیمت حدود ۱۶ میلیون تومان قابل خریداریست. از طرفی میتوان با استفاده از ویژگی رم مجازی، تا ۱۲ گیگابایت از حافظه داخلی را تبدیل به رم مجازی کرد تا مالتیتسکینگ بهتری را از ریلمی ۱۱ پرو پلاس شاهد باشیم.
درنهایت سراغ ارزیابی عملکرد سختافزاری ریلمی 11 پرو پلاس در بنچمارکهای مطرح میرویم. برای بررسی عملکرد سختافزاری این میانرده، تست بنچمارکهای انتوتو، گیکبنچ، پیسیمارک و تریدیمارک را روی آن اجرا کردیم.
بررسیهای دیجیاتو نشان میدهند که تراشه بهکار رفته در ریلمی ۱۱ پرو پلاس قدرت پردازشی بالایی دارد و میتوان برای انجام بسیاری از کارها روی آن حساب باز کرد. بااینوجود اما عملکرد این گوشی در تراز سایر رقبا نیست و یا در بهترین حالت، مانند آنهاست. در جدول زیر میتوانید نگاهی دقیقتر به امتیازات کسب شده توسط ریلمی 11 پرو پلاس در مقایسه با پوکو F5 و گلکسی A54 بیندازید؛ البته توجه داشته باشید که بنچمارک انتوتو بهدلایل نامعلوم، روی نماینده ریلمی در حالت لایت اجرا شد.
نام گوشی | Antutu V10 | GeekBench 6 Single-Core | GeekBench 6 Multi-Core | PCMark Work 3.0 | 3DMark WL Unlimited | 3DMark WLE Unlimited |
ریلمی 11 پرو پلاس | 600251 | 972 | 2438 | 13882 | 2311 | 638 |
پوکو F5 | 967274 | 889 | 3960 | 11648 | 7566 | 1915 |
سامسونگ گلکسی A54 | 578225 | 1015 | 2738 | 13128 | 2845 | 796 |
ریلمی 11 پرو پلاس عملکرد سختافزاری پایداری دارد. این گوشی در سنگینترین تستها نیز عملاً با افت یا محدودیتی در عملکرد مواجه نیست و میتوانید برای چندین ساعت بازی کردن روی آن حساب باز کنید. پایداری بیشاز ۹۹ درصدی قدرت پردازشی این گوشی در استرس تست 3DMark نیز خود گواه این مسئله است.
درنهایت اما نمیتوان صرفاً به نتایج بنچمارک و امتیازات کسب شده در آن برای بررسی عملکرد سختافزاری این گوشی اکتفا کرد. بنابراین چند سری از بازیهای روز از جمله کالآودوتی موبایل، آسفالت ۹ لجندز و آلتو ادیسه را روی ریلمی ۱۱ پرو پلاس اجرا کردیم. این گوشی موفق شد بازیهای مذکور را با تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم مناسبی بهاجرا در بیاورد. بهعنوان مثال پس از حدود ۱ ساعت بازی کردن در کالآودوتی موبایل روی بالاترین تنظیمات گرافیکی خبری از داغی یا حتی افت فریم روی این گوشی نبود. شاید تنها عنوان سنگینی که بتواند عرق ریلمی 11 پرو پلاس را در بیاورد، گنشین ایمپکت باشد. اجرای این گوشی روی پرچمداران بهترین نتیجه را دارد. میانرده ریلمی نیز میتواند گنشین ایمپکت را روی تنظیمات High با نرخ فریم میانگین بین ۴۰ تا ۵۰ فریم اجرا کند؛ اما بهتر است انتظار چندانی از آن در برابر رقبایی مانند پوکو F5 نداشته باشید. بنابراین اگر خیلی حرفهای بازی نمیکنید، ریلمی ۱۱ پرو پلاس همچنان پاسخگوی نیازتان خواهد بود.
دوربین
یکی از بخشهایی که تولیدکنندگان گوشیهای میانرده اهمیت چندانی بهآن نمیدهند، دوربین است. بااینوجود ریلمی در میانرده جدیدش از سیستم دوربین باکیفیت همراه با قابلیتهای نرمافزاری متنوع استفاده کرده تا بتوانید تجربهای حرفهای در عکاسی و فیلمبرداری داشته باشید. ریلمی 11 پرو پلاس یکی از ارزانترین گوشیهای بازار است که به دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز شده، اما در عمل آیا این دوربین میتواند تصاویر خوبی را بهثبت برساند؟ پیش از پاسخ بهاین سؤال ابتدا مشخصات دوربینهای میانرده پریمیوم ریلمی را مرور میکنیم:
- دوربین عریض ۲۰۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و اندازه سنسور ۱/۱.۴ اینچی / اندازه پیکسلهای ۰.۵۶ میکرومتری / ضریب اف ۱.۷ / فاصله کانونی ۲۳ میلیمتری
- دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ و فاصله کانونی ۱۶ میلیمتری
- دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۵ و فاصله کانونی ۲۲ میلیمتری
- قابلیت فیلمبرداری 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه / فیلمبرداری صحنه آهسته ۹۶۰ فریم بر ثانیه با رزولوشن 720p
ریلمی حسگر ۰.۷۱ اینچی سامسونگ ISOCELL HP3 را بهعنوان دوربین اصلی این گوشی در نظر گرفته که همراه با لرزشگیر اپتیکال حداقل روی کاغذ عملکرد خوبی در دریافت نور و جمعآوری جزئیات از سوژههای عکاسی دارد. ریلمی ۱۱ پرو پلاس در حالت پیشفرض هر ۱۶ پیکسل در این حسگر بزرگ را به یک پیکسل بزرگ با اندازه ۲.۲۴ میکرومتر تبدیل میکند تا رزولوشن عکاسی به ۱۲ مگاپیکسل برسد و حجم کمتری داشته باشد. در ادامه نمونه تصاویر ثبت شده با دوربینهای ریلمی 11 پرو پلاس را مرور میکنیم.
ابتدا سراغ تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی در روز و شرایط نوری مناسب میرویم. همانطور که انتظار میرفت، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس همهچیز را بهخوبی ثبت میکند و هیچ جزئیاتی از قلم نمیافتد. رنگهای زنده و شارپنس بالا در کنار گستره دینامیکی رضایتبخش نیز عکاسی با دوربین اصلی این گوشی در روز را جذابتر هم میکنند. ریلمی ادعا میکند که میانردهاش با بهرهمندی از این دوربین پیشرفته بدون نیاز به دوربین تلهفوتو میتواند زوم ۴ برابری بدون افت کیفیت را نیز بهارمغان بیاورد. در تستهایی که داشتیم نیز این موضوع تا حدی تأیید شد و میتوان گفت که ریلمی 11 پرو پلاس از معدود گوشیهای این رده قیمتی است که توانایی ثبت تصاویر باکیفیت در حالت زوم را دارد.
نوبت به تصاویر ثبت شده در شب با ریلمی ۱۱ پرو پلاس میرسد؛ جایی که این میانرده با روشن بودن Night Mode در تراز پرچمداران ظاهر میشود. مهمترین چیزی که حین عکاسی شبانه با این نماینده ریلمی با آن سروکار داشتیم، پردازش سنگین تصاویر پساز گرفتن عکس بود. در این حالت پس از ثبت تصویر، ابتدا تصویری نهچندان باکیفیت بهدستتان میرسد؛ اما پس از گذشت حدود ۱ ثانیه میتوان متوجه افزایش اساسی کیفیت پس از پردازش تصویر شد. بهنظر میرسد که ریلمی نیز حساب ویژهای روی الگوریتمهای پردازش تصویر در دوربینهای میانرده جدیدش حساب باز کرده است. بههمینترتیب ریلمی ۱۱ پرو پلاس در شرایط نوری ضعیف خروجی بسیار خوبی را از هر لحاظ تحویلتان خواهد داد تا در این رده قیمتی تقریباً بیرقیب باشد.
اوضاع در دوربینهای جانبی این گوشی اما متفاوت است. ریلمی 11 پرو پلاس برای ثبت تصاویر فوقعریض از دوربینی ۸ مگاپیکسلی استفاده میکند. بررسیهای دیجیاتو نشان میدهند که در بهترین شرایط میتوانید عکسهای قابلقبولی با این دوربین بگیرید؛ در غیر اینصورت بهتر است قید عکاسی با آن را بزنید. دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی این میانرده نیز حرفی برای گفتن ندارد.
برای گرفتن سلفی با ریلمی ۱۱ پرو پلاس میبایست از دوربین ۳۲ مگاپیکسلی آن استفاده کنید. حسگر این دوربین توسط سونی ساخته شده و IMX615 نام دارد. این دوربین هم در شرایط نوری مناسب جزئیات صورت و بافت لباسها را بهخوبی ثبت میکند. همچنین جداسازی سوژه از پسزمینه در آن با دقت مناسبی انجام میشود. در مقابل اما بهتر است در شرایط نوری خیلی ضعیف با این گوشی سلفی نگیرید؛ زیرا پردازش تصویر بیشازحد سلفیهایتان را بسیار مصنوعی خواهد کرد. با بررسی این نمونه تصاویر، در جمعبندی بخش دوربین میتوان گفت که ریلمی ۱۱ پرو پلاس از بهترین گوشیهای زیر ۲۰ میلیون تومان برای عکاسی محسوب میشود.
باتری و شارژ
میانرده پریمیوم ریلمی از باتری با ظرفیت مرسوم این روزها یعنی ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت انرژی میگیرد. در عمل اما همهچیز فقط ظرفیت باتری نیست. خوشبختانه ریلمی هم به بهینگی و هماهنگی سختافزار همراه با نرمافزار بها داده است. در نتیجه شارژدهی باتری ریلمی 11 پرو پلاس در سطح بالایی قرار دارد. طبق استفادهای که داشتم، این گوشی پس از ساعتها بازی کردن و عکاسی هنوز شارژ داشت. بنابراین میتوانید با یک بار شارژ حدود یک تا نزدیک ۲ روز آن را همراه خود داشته باشید.
داستان تنها بههمینجا ختم نمیشود. ریلمی 11 پرو پلاس از فناوری شارژ فوقسریع ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند و چینیها نیز شارژر مطابق با همین استاندارد را در جعبه نماینده خود گنجاندهاند. بررسیهای دیجیاتو از زمان فول شارژ کمتر از ۳۰ دقیقهای این گوشی با شارژر ۱۰۰ واتی آن حکایت دارند. اگر هم عجله دارید تنها با صرف ۱۰ دقیقه، درصد شارژ از ۰ به حدود ۴۵ درصد میرسد. ریلمی ادعا میکند که پروسه شارژ دستگاه با این فناوری نیز کاملاً بهینه انجام شده و پس از ۱۶۰۰ چرخه شارژ کامل، سلامت باتری به کمتر از ۸۰ درصد نخواهد رسید.
جمعبندی بررسی ریلمی 11 پرو پلاس
پیشتر جای خالی برندهای خاص مانند اوپو، ویوو، وانپلاس، ریلمی و… در بازار ایران بهخوبی احساس میشد تا اینکه بهمرور زمان این شرکتها رسماً آماده فعالیت در کشورمان شدند. ریلمی یکی از اولین شرکتهای هلدینگ BBK بوده که به این قافله پیوسته و قرار است شاهد عرضه گستردهتر محصولات آن در بازار باشیم. ریلمی ۱۱ پرو پلاس بهعنوان میانرده پریمیوم این شرکت آمده تا یکی دیگر از گزینهها برای خرید گوشی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان باشد.
دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی حرفهای، طراحی شیک و مدرن، باتری پردوام، پشتیبانی از شارژ فوق سریع ۱۰۰ واتی، نمایشگر باکیفیت و رابط کاربری غنی از امکانات جزو نقاط قوت ریلمی 11 پرو پلاس هستند. بااینحال این گوشی میتوانست با چیپست قدرتمندتر، بهرهمندی از گواهی IP و دوره پشتیبانی طولانیتر به دستگاهی ارزشمندتر برای تمام کاربران بدل شود. شما میتوانید مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس را با قیمت حدود ۱۶ میلیون تومان از فروشگاههای معتبر تهیه کنید.